tratament paradontoza - Clinica dentara

Clinica Dr. Med. Mikaela Oprisan  

 

 

 

 

     Grija fata de sanatatea si frumusetea dintilor dvs este o prioritate pentru noi si ca urmare,echipa nostra include profesionisti din mai multe specialitati dentare

Stomatologie generala si estetica dentara

Parodontologie

Chirurgie oro- maxilo-faciala

Ortodontie

     Pentru siguranta dumneavoastra ca pacient, am luat toate masurile necesare pentru a avea cel mai inalt nivel de igiena.

     Instrumentarul folosit in clinica noastra este pregatit in vederea sterilizarii in baia de ultrasunete apoi ambalat in pungi sigilate de unica folosinta si sterilizat cu ajutorul caldurii umede in autoclave moderne - permanent verificate.

     Suprafetele si piesele de lucru sunt atent igienizate dupa fiecare pacient cu ajutorul substantelor bactericide, virucide si fungicide, substante ce prezinta certificate de conformitate specifice normelor sanitare europene.

Aparatura de ultima generatie completeaza cu succes actul medical:

    Apex finder - metoda digitala prin care este determinata lungimea canalelor radiculare

    Tratamentul canalelor radiculare cu ajutorul unui aparat dedicat endodontiei, denumit "Endomotor"

    Camera video intraorala - permite vizualizarea starii de sanatate a dintilor pacientilor atat inainte cat si dupa tratamentul stomatologic chiar si in zonele mai putin accesibile.

    Acceleratorul de albire cu ajutorul plasmei BEYOND™ - imbinarea perfecta intre timp redus, rezultate maxime si siguranta totala, oferind albirea dintilor pana la 12 nuante (pe cheia VITA) in numai 30 de minute de tratament in cabinet.

    ProphyJet - AIR FLOW - folosit la indepartarea de pe dinti a coloratiilor produse de nicotina, coloranti alimentari sau de bacteriile cromogene ( acea "dunga neagra" in apropierea gingiei ).

    Detartraj cu ultrasunete - cu ajutorul caruia se indeparteaza tartrul, acest aparat jucand in acelasi timp si un rol important in profilaxia bolilor parodontale.

 

contact cabinet stomatologic tratament paradontoza articole medicale servicii medicale Dentara  Dr. Med Mikaela Oprisan
bottom
    home | despre noi | servicii medicale | tur virtual | articole medicale | cazuri clinice | tarife | contact | harta site


3 2 1